Fjellmatfestivalen 16-18.11 2007, på Dagalifjellet.
20. august 2007

 
Velkommen til den 3 Fjellmatfestivalen på Dagalifjellet. Vi inviterer til den årlige mat- og opp-levelsestradisjon med råvarer fra Rakafisk, foto: Lars Peder LarsgårdHardangervidda, samt naturlige produkter som hører til. Festivalen foregår på Torsetlia Fjellstue og Hyttegrend på Dagalifjell, hvor du kan tilbringe hele eller deler av weekenden og innta herlige måltider under forskjellige tak. Fjellmat-festivalen formidler overnatting,seminarplass og bespisning i forskjellige miljøer.

Årets festival vil øgså i år,ta for seg Hardangervidda rakørreten, som dere kan spise, kjøpe og lære om. Dette vil være åpningssalget for flere av leverandørene av den eksklusive Hardangervidda rakørretten. Hardangervidda, Europas største høyfjellsplatå, er utgangspunktet for råvarene, tradisjonene og kulturen som ligger bak Fjellmatfestivalen.
Mer naturlige råvarer er det vanskelig å tenke seg. Og i områdene rundt Hardangervidda har man gjennom
århundrer foredlet og videreutviklet behandlingen av de fantastiske råvarene Rakafisk, foto: Lars Peder Larsgårdnærmest til perfeksjonisme.

Dette gjelder også sammensetning av tilbehøret til disse rettene.

Brødrene Håvardsrud inviterer alle som har gått kurs, eller fisket hos oss i Langesjøen til et opphold på Torsetlia under Fjellmatfestivalen. http://www.havardsrud.no/
 
Vilhelm Håvardsrud og Reino Skjøtskift ønsker hytteeiere, turister og fastboende velkomne til en ekte matopplevelse.