old 2 Fjellmatfestivalen 18.-20. november på Dagalifjellet.
20. august 2005
Velkommen til den første Fjellmatfesivalen på Dagalifjellet. Vi tar sikte på å skape en årlig mat og opplevelses-tradisjon med råvarer fra Hardangervidda, samt naturlige produkter som hører til. Weekenden foregår på Torsetlia Fjellstue og Hyttegrend, hvor du både kan bo og innta et herlig måltid under forskjellige tak.

Årets festival vil i hovedsak tak for seg den eksklusive Hardangervidda rakørreten, som dere kan spise, kjøpe og lære om.

Hardangervidda, Europas største høyfjellsplatå - det er utgangspunktet for råvarene, tradisjonene og kulturen som ligger bak Fjellmatfestivalen.

Mer naturlige råvarer er det vanskelig å tenke seg.
 
Og i områdene rundt Hardangervidda har man gjennom århundrer foredlet og videreutviklet behandlingen av de fantastiske råvarene nærmest til perfeksjonisme. Dette gjelder også sammensetning av tilbehøret til disse rettene.
 
Vilhelm Håvardsrud og Reino Skjøtskift ønsker hytteeiere, turister og fastboende velkomne til en ekte mat opplevelse.
Rakafisk; foto: Lars Peder Larsgård

Rakafisk; foto: Lars Peder Larsgård