Program 2017
26. oktober 2016
 
 
Program 2017
 
  

 
Fredag 17. november
Kl 18.30
Kl 19.00  (ca)               
Utdeling Fjellvitts ærespris i peisestua Lansering av lokalt øl i peisestua
Kl 19.30
Fjellets Gourmet i spisesalen * 
Kl 21.30  Musikk
 
Lørdag 18. november                                                                                                                                         
Kl 10.00-16.00 Salg av fjellets produkter
Kl 12.00-16.00 Mini-Fjellmatbuffet i spisesal
Kl 13.30
Kl 15.00

Ginsmaking i peisestua
Ginsmaking i peisestua
KL 19.30 Rakfisk Festmiddag *  
KL 21.30 Musikk
KL 22.30              Kåring av folkets rakfiskfavoritt
KL 22.30 Musikk fortsetter
 
*Forhåndspåmelding! 
 
Nyheter i år er ginsmaking/kurs, champagne- og øllansering.
Mer info kommer om champagnelansering. 
 
 
 
 
Mini-Fjellmatbuffet priser:
Voksen (16 år-) kr 330,-  Barn (6-15 år) kr 150,- (under 5 år gratis)  
 
Ginsmaking:
Lær å lag din egen gin. Lær også mer om gin og dens brokete historie. 250,- per person.
 
 
Fjellvitts ærespris:
Fjellvitt deler årlig ut Fjellvitts ærespris til en person eller bedrift som har utmerket seg med spesiell innsats for dalen. Offentliggjøring av prisens vinner skjer den 1 november, men prisen blir ikke overlevert før på fredagens arrangement under Fjellmatfestivalen. 
 
 
Reservasjon av overnatting og måltider til post@torsetlia.no med navn og mobilnummer på hver deltager som du vil melde på. 
For mer info ring oss på telefon 32 74 36 81 eller post@torsetlia.no eller bruk vår online booking.
 
Med forbehold om pris og programendringer.