.
26. oktober 2016
 
           
                           Fjellmatfestivalen 17 - 19.november 2017
                                                                                                     
                                                                                                   13. året i 2017
 
 
En årlig mat og opplevelsestradisjon på Torsetlia Fjellstue og Hyttegrend, lokalisert på Dagalifjell, med råvarer fra Hardangervidda samt naturlige produkter som hører til. Her kan du tilbringe hele eller deler av weekenden med fjellet som ramme rundt opplevelsene og innta herlige måltider. 
 
Hardangervidda, Europas største høyfjellsplatå, er utgangspunktet for råvarene, tradisjonene og kulturen som ligger bak Fjellmatfestivalen. Mer naturlige råvarer er det vanskelig å tenke seg. I områdene rundt Hardangervidda har man gjennom århundrer foredlet og videreutviklet behandlingen av de fantastiske råvarene nærmest til perfeksjonisme. 
                      
                        Nyheter i år er ginsmaking/kurs, champagne- og øllansering.
 
 
                Velkommen til en ekte matopplevelse!